Solvärmepump

 

Solvärmepump från SoletAer kombinerar solvärme med en inbyggd värmepump och fixar varmvatten som är bättre för både plånbok och miljö – året om. Du får hjälp med uppsättning på husfasaden och kopplingen till varmvattenberedaren.

Sen sköter den sig helt själv. Resultatet är kännbart, både i plånboken och för miljön. På ett år kommer du bara betala för en tredjedel av allt varmvatten som används. Dessutom är lösningen det mest miljösmarta alternativet för de med direktverkande el. Just därför är SoletAer det solklara sättet att få varmvatten.

soletaer_funktion_webb-1024x896

 

Vad gör SoletAer, solvärmepump unik?

SoletAer har en enkel och driftsäker solvärmelösning utan säkerhetsventiler, expansionskärl och glykolblandning. Den självcirkulerande lösningen är helt utan rörliga delar (endast en liten cirk.pump för färskvattnet) och ger gratis varmvatten när solen lyser på solfångaren under vår, sommar och höst. Den inbyggda luft-/vatten- värmepumpen går in vid behov och därför ger SoletAer solvärmepump alltid varmvatten.

SoletAer har en smart utformning med stor förångaryta. Dessutom fungerar solplåten som frostfälla, vilket innebär mycket färre avfrostningar. Tillsammans med att utnyttja underkylning och överhettning i kondensorn får värmepumpen ett mycket bra COP på ca 2,7 vid en utomhustemperatur på 7 grader. Med solfångaren och rätt placering fås en total årsvärmefaktor på över 3 och ger därför många duschar gratis med solvärmepumpen.

Vill du läsa mer om den unika tekniken i SoletAer? Klicka här

Produktblad SoletAer MDX solvärmepump

Produktblad SoletAer 260 beredare

Om Villabutiken.nu

Vi har butik i Malmö på Cypressvägen 10 och hjälper dagligen kunder från Ystad, Trelleborg, Lund och Vellinge som behöver hjälp med bland annat solvärmepump. Så kontakta oss gärna dagligen, med era frågor så hjälper vi er med er solvärmepump.

Tel 040-42 30 42

Öppettider

Tisdag-Onsdag-Torsdag 14-17